Antena 3 CNN Politică Mircea Badea, replică acidă pentru Liviu Dragnea: „Să-ţi arogi puterea unei alte instituţii este o bagatelă pentru şeful PSD?”

Mircea Badea, replică acidă pentru Liviu Dragnea: „Să-ţi arogi puterea unei alte instituţii este o bagatelă pentru şeful PSD?”

Mircea Badea, replică acidă pentru Liviu Dragnea: „Să-ţi arogi puterea unei alte instituţii este o bagatelă pentru şeful PSD?”
28 Feb 2017   •   23:58

Mircea Badea a comentat în emisiunea "În gura presei", declaraţia lui Liviu Dragnea, care a susţinut că nu este de acord cu demisia Laurei Codruţa Kovesi.

"Este o dorinţă ca fiecare autoritate să fie pusă în matca ei stabilită de lege. Decizia de ieri a Curţii a fost una corectă. Nu împărtăşesc părerea lui Călin Popescu Tăriceanu cu privire la demisia lui Kovesi. Nu pentru aşa ceva aş cere demisia cuiva. Noi ca partid nici în campanie, nici după alegeri nu am avut şi nu avem de gând să cerem revocarea celor trei procurori de la DNA, DIICOT şi Parchet General", a declarat Dragnea.

"Pentru încălcarea Constituţiei, a separării puterilor în stat şi poliţie politică nu pot să cer demisia nimănui? Tocmai a spus Curtea Constituţională că s-a încălcat separarea puterilor în stat. Şi-a arogat puteri pe care nu le are. A făcut poliţie politică. Domnului Dragnea i se pare arogarea unei puteri care aparţine unei alte instituţii i se pare o bagatelă? Sunt oameni în închisoare pentru mult mai puţin de atât", a susţinut Mircea Badea.

×
Parteneri
Mărturia unui pacient care a supravieţuit la ATI din Spitalul Pantelimon
x close