Antena 3 CNN Politică Mircea Geoană: Răspunsul nostru la criză nu este complet

Mircea Geoană: Răspunsul nostru la criză nu este complet

Mircea Geoană: Răspunsul nostru la criză nu este complet
Sursa foto: mircea geoana
08 Feb 2009   •   23:18

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a ieşit la atac, cel puţin la nivel declarativ contra celor din partid care îl atacă, dar şi a membrilor care au ceva de împărţit cu partenerii de la PDL. El promite că va fi mai puţin tolerant şi diplomat pe "subiecte penibile".
Invitat la o emisiune tv, liderul PSD a precizat că nu mai este dispus să accepte ca partidul să-şi consume energia "pe prostii" de genul conflictelor interne. În acest sens, el arăta că partidul ?nu are nimic de câştigat faţă de electorat?, iar ?acea perioadă cu Geoană diplomatul s-a încheiat în PSD".
Mircea Geoană arăta că între postura de partid de guvernare şi cel de opoziţie există diferenţe de comportament, iar acum, aflat la guvernare, partidul are ?o răspundere faţă de ţară. Suntem astăzi un partid în care nu ne mai permitem prea mult să avem acest tip de cacofonii şi de dueluri absolut tâmpite la televizor pe teme minore, despre ambiţia unui lider sau lideraş". El făcea referire la conflictul deschis dintre doi dintre greii PSD - Viorel Hrebenciuc şi Miron Mitrea.
Pe de altă parte, sublinia că nu persoanele sunt importante, ci faptul că nu s-a dat decât un răspuns parţial în faţa crizei. ?Răspunsul pe care astăzi îl avem faţă de criză este parţial, nu este complet. Va fi nevoie de un pachet de redresare economică făcut de români pentru români, pentru că nu putem aştepta soluţii din afară", a precizat Geoană.
Antena3.ro

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close