Antena 3 CNN Politică Mircea Geoană s-a întâlnit cu ambasadorii UE

Mircea Geoană s-a întâlnit cu ambasadorii UE

Mircea Geoană s-a întâlnit cu ambasadorii UE
11 Mai 2007   •   11:32

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, s-a întâlnit la sediul central al formaţiunii, cu ambasadorii la Bucureşti ai ţărilor membre UE şi NATO. Conducerea PSD a discutat cu diplomaţii probleme privind situaţia politică din România şi va face o evaluare a referendumului din 19 mai pentru demiterea preşedintelui suspendat, Traian Băsescu.

Mircea Geoană a declarat că există o preocupare foarte mare din partea ţărilor europene pentru temele politice din ţara noastră. PSD a prezentat participanţilor planul de bătaie pentru perioada de după 20 mai, ?când vom avea un nou preşedinte, ales prin vot uninominal?, a spus Geoană. Acesta a mai menţionat că ?România nu se termină şi nu începe cu Băsescu?. Preşedintele social democraţilor a declarat că se aşteaptă ca o campanie dură în săptămâna care va urma din partea lui Traian Băsescu.

La întâlnirea de la sediul PSD au participat reprezentantul Comisiei Europene şi diplomaţi din 18 ţări - ambasadorii Irlandei, Portugaliei, Spaniei, Suediei, Ungariei, Slovaciei, Marii Britanii, în timp ce Germania, Turcia, Norvegia, Canada, Lituania, Bulgaria, Austria, Finlanda, Italia, SUA şi Danemarca au fost reprezentante la nivel de ataşaţi sau consilieri.

Antena3.ro

×
Parteneri
Vladimir Putin, învestit pentru încă 6 ani ca preşedinte al Rusiei
x close