Antena 3 CNN Politică Decizia luată de Mitrea, după ce a ieșit din închisoare. "Politică nu, în niciun caz, mi-a ajuns”

Decizia luată de Mitrea, după ce a ieșit din închisoare. "Politică nu, în niciun caz, mi-a ajuns”

Decizia luată de Mitrea, după ce a ieșit din închisoare. "Politică nu, în niciun caz, mi-a ajuns”
de M.Z.    |    28 Iun 2016   •   15:29

Fostul ministru social-democrat Miron Mitrea a declarat marți, la Parlament, că nu îl mai interesează politica, dar va pleca "în afara României" și va face consultanță politică, potrivit agerpres.ro.

"Politica nu, în niciun caz (nu mă interesează — n.r.) (...), mi-a ajuns. Acum o să mă duc în afara României să fac consultanță politică. Am niște oferte în Africa", a afirmat Miron Mitrea.

El a spus că perioada petrecută în închisoare "nu a fost o mare bucurie". "Nu e cea mai fericită, dar fiecare și-o face și o simte cum poate. I-am auzit pe unii plângându-se foarte tare, dar asta e — ajungi în pușcărie, îți faci pușcăria, după aia ești liber, îți vezi de viață", a precizat Mitrea.

Fostul ministrul al Transporturilor a menționat că și-a făcut lichidarea de la Parlament, dar au mai rămas mici lucruri de predat, cum ar fi un calculator.

Întrebat dacă îi era dor de Parlament, el a răspuns: "Nu îmi mai e dor de nimic, decât de prieteni".

Miron Mitrea a fost pus în libertate de Tribunalul Constanța în luna mai. El a fost condamnat definitiv, pe data de 13 februarie 2015, de Înalta Curte de Casație și Justiție, la doi ani de închisoare cu executare, pentru că a primit foloase necuvenite din partea fostului șef al Inspectoratului de Stat în Construcții Irina Jianu, în perioada 2001-2002, în valoare totală de 927.420 de lei, în schimbul numirii și menținerii acesteia în funcție.

×
Subiecte în articol: Miron Mitrea
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close