Antena 3 CNN Politică Mitrea: Cel mai mare pericol pentru PSD sunt cei ?şapte ani neîntrerupţi de opoziţie?

Mitrea: Cel mai mare pericol pentru PSD sunt cei ?şapte ani neîntrerupţi de opoziţie?

Mitrea: Cel mai mare pericol pentru PSD sunt cei ?şapte ani neîntrerupţi de opoziţie?
Sursa foto: miron mitrea
16 Dec 2009   •   04:39

Apele tulburi din Partidul Social Democrat au reactivat mulţi dintre liderii sau foştii lideri care au stat izolaţi în ultima perioadă. Astfel, Miron Mitrea revine cu o postare pe blogul personal în care apelează la sentimentele colegilor de partid cărora le explică că ştie că sunt supăraţi şi este normal să fie.

?Şi eu sunt supărat ca şi voi. Sunt supărat pentru că noi, ca partid, am ratat o şansă mare să dăm României un preşedinte?. Motivele de supărare ale lui Mitrea sunt unele foarte personale şi se referă la lupta sa personală cu conducerea formaţiunii politice: ?Sunt supărat pentru că, deşi de un an de zile atrag atenţia că grupul de interese care ţine captivă conducerea partidului ne duce spre o fundătură, n-am reuşit să fac mai multe ca să împiedic acest lucru?.

Politicianul consideră că cel mai mare pericol care paşte PSD-ul este reprezentat de cei ?şapte ani neîntrerupţi de opoziţie! Cu toate acestea, vă spun că nu este totul pierdut. Dacă reuşim să ne adunăm şi să privim puţin înlăuntrul nostru, în trecutul nostru, vom şti ce avem de făcut. Ne vom redescoperi demnitatea?, îi încurajează Mitrea pe membrii de partid.
El îi îndeamnă să nu îşi lase demnitatea călcată în picioare, mai ales că nu ei sunt cei care ar fi pierdut alegerile. ?Îi cunoaşteţi cu toţii pe cei răspunzători de eşec. Sunt cei care vor încerca sa dea vina pe organizaţiile cu rezultate slabe, care vor încerca sî orienteze nemulţumirile fireşti spre alţii ca să-şi păstreze ei funcţiile, sunt cei care vă prezintă înfrângerea de acum ca pe o mare victorie. Ei sunt grupul de interese cu care mă lupt de un an de zile. Ei sunt cei care au subordonat interesele partidului propriilor interese şi ne-au dus la eşec?.
Acesta susţine că l-a susţinut pe Mircea Geoană în campanie ?pentru ca partidul să aibă ?şansa uriaşă să revină la putere şi să le facă românilor viaţa mai bună?.

?Mă aştept ca, acum, hrebenciucii din partid, care ne conduc cu ?măiestrie? spre şapte ani de opoziţie, să spună că mă bucur de înfrângerea lui Geoană. Nimic mai fals. Spre deosebire de ei, eu nu pot să-mi bat joc de munca pe care voi aţi dus-o timp de ani de zile. Munca la care am contribuit şi eu ori de cate ori partidul mi-a cerut-o.
Având demnitate, înţelepciune şi curaj putem să revenim pe locul pe care il merităm. Am pierdut o bătălie, dar împreună putem să câştigăm razboiul!?, încheie Miron Mitrea.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Miron Mitrea PSD
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close