Antena 3 CNN Politică Mitrea ia în calcul candidatura sa la şefia PSD: "Nu propun o revoltă sau o lovitură de palat"

Mitrea ia în calcul candidatura sa la şefia PSD: "Nu propun o revoltă sau o lovitură de palat"

Mitrea ia în calcul candidatura sa la şefia PSD: "Nu propun o revoltă sau o lovitură de palat"
Sursa foto: Miron Mitrea
15 Dec 2009   •   18:47

Senatorul PSD, Miron Mitrea a declarat marţi, în cadrul emisiunii ?La ordinea zilei? de la Antena 3 că, în cazul în care i se va propune şi nu va exista o soluţie mai bună, ia în calcul varianta de a candida la preşedinţia PSD.
Mitrea a afirmat că în discuţiile pe care le-a avut cu diverşi colegi de partid i s-ar fi propus să candideze împotriva actualei conduceri PSD şi a arătat că este dispus să facă acest pas dacă nu va exista o soluţie care să se bucure de o susţinere mai mare din partea celorlalţi social-democraţi.
?Dacă nu va exista o soluţie care mie să mi se pară personal ca fiind bună atunci, sigur că da. Dacă va exista o soluţie pentru care fie valabilă pentru mai multă lume şi ea va merge atunci poate că o să fiu de acord să o sprijin, dar dacă nimeni nu va dori să se înfrunte cu cei care conduc acum partidul sigur că da? a declarat Mitrea, întrebat fiind dacă ia în calcul o eventuală candidatură la şefia PSD.
Senatorul social-democrat a subliniat că poziţia sa nu trebuie interpretată ca un îndemn la revoltă sau la o lovitură de palat.
?Le-am spus tuturor, haideţi să avem răbadre la ora actuală nu este vorba să înlocuim neapărat alţi oameni cu alţi oameni, nu este o lovitură de palat, o revoltă pe care o propun eu, ci este vorba de o analiză a aceea ce reprezintă PSD-ul astăzi? a mai afirmat Mitrea .



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Miron Mitrea candidatura presedinte PSD
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close