Antena 3 CNN Politică Mitrea: Nu sunt unealta nimănui, nu fac jocul altor partide. Îl susţin pe Geoană

Mitrea: Nu sunt unealta nimănui, nu fac jocul altor partide. Îl susţin pe Geoană

Mitrea: Nu sunt unealta nimănui, nu fac jocul altor partide. Îl susţin pe Geoană
Sursa foto: miron mitrea
13 Oct 2009   •   03:41

Fostul politician de prim plan din PSD, căzut în dizgraţie, Miron Mitrea, revine cu o postare pe blogul său, în care, ca de obicei, atacă ceea ce califică a fi grupări din PSD. Acesta se arată deranjat de minciunile despre sine, care ?au depăşit orice limită?.
El consideră că apariţiile televizate ale unor ?indivizi? fac rău partidului şi ?mai scad cu câteva procente şansele candidatului PSD la alegerile prezidenţiale.
?Aflaţi în pană de strategii de campanie care să-i măreasca şansele lui Mircea Geoană la alegeri, Hrebenciuc şi grupul său de interese caută pe cineva pe care să dea vina. Si m-au găsit pe mine?, scrie Miron Mitrea. Acesta mai adaugă că ?şi-au canalizat energiile ca să răspândească ideea că sunt ba omul lui Băsescu, ba omul lui Oprescu. Ba, mai nou, că sunt şi omul lui Băsescu, şi al lui Oprescu, în acelaşi timp, şi că fac jocurile acestora în detrimentul candidatulu PSD, Mircea Geoană-
Eu nu sunt omul lui Băsescu. Nici al lui Oprescu. Sunt pesedist şi il voi susţine pe candidatul PSD la preşedinţie, chiar dacă hrebenciucii se luptă din răsputeri să mă dea afară din partid?.
Fostul ministru din guvernul Năstase continuă se războiască cu grupul Hrebenciuc-Vanghelie, care ar fi avut un singur obiectiv major: să ia Ministerul de Interne pentru a controla serviciul intern de informaţii.
?Nu sunt unealta nimănui, nu fac jocul altor partide şi nu plec din partidul meu oricâte licane îmi fac cei care vor să transforme PSD într-o anexă a grupului lor de interese. N-am lucrat şi nu voi lucra niciodată împotriva intereselor partidului?, întăreşte Mitrea.
Antena3.ro

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close