Antena 3 CNN Politică Ciolacu, mesaj pentru liberali înainte de votul la legea pensiilor: "Sunt părinții și bunicii noștri, nesimțiților!"

Ciolacu, mesaj pentru liberali înainte de votul la legea pensiilor: "Sunt părinții și bunicii noștri, nesimțiților!"

Liderul PSD Marcel Ciolacu reconfirmă că formațiunea sa va vota, marți, în Parlament, în favoarea creșterii pensiilor cu 40%. Un amendament în acest sens a fost adoptat, săptămâna trecută, în comisiile parlamentare de buget, dominate de social-democrați.

Ciolacu, mesaj pentru liberali înainte de votul la legea pensiilor: "Sunt părinții și bunicii noștri, nesimțiților!"
Sursa foto: Hepta
de Adrian Iclozan    |    21 Sep 2020   •   16:25

Într-o postare pe Facebook, Ciolacu adoptă un ton deosebit de dur la adresa guvernului liberal, care a calculat că bugetul suportă o creștere a pensiilor de doar 14%.

"Orice guvern normal la cap își respectă seniorii! Nu își bate joc de ei! Sunt părinții și bunicii noștri, nesimțiților! Sunt oamenii care v-au crescut, nu povara de care nu știți cum să scăpați mai repede acum!", a scris liderul PSD.

El i-a sfătuit pe liberali "să se oprească din furat" și să aplice legea și, în acest fel, vor avea bani și pentru a majora pensiile.

"Sunt 5 milioane de pensionari care așteaptă să li se facă dreptate! Să-i vedem mâine pe cei care se opun acestei dreptăți", a conchis președintele PSD.

 

×
Subiecte în articol: cresterea pensiilor
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close