Antena 3 CNN Politică Moţiunile PD vor fi discutate lunea viitoare

Moţiunile PD vor fi discutate lunea viitoare

Moţiunile PD vor fi discutate lunea viitoare
19 Iun 2007   •   14:04

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu, a decis ca moţiunile simple iniţiate de grupul parlamentar al PD şi de câţiva deputaţi independenţi, membri ai PLD, sã fie dezbãtute luni, 25 iunie, începând cu ora 16.00

Conform art. 160 lin. (1) din Regulamentul Camerei Deputaţilor, ?preşedintele Camerei stabileşte data dezbaterii moţiunii simple, care nu poate depãşi şase zile de la înregistrarea acesteia, înştiinţând Guvernul în acest sens?.

Democraţii şi liberal democraţii au depus la Parlament două moţiuni simple: una pe tema sănătăţii şi una pe tema agriculturii.

Moţiunea referitoare la sănătate, intitulată ?Astăzi criza din sănătate are un nume propriu: Eugen Nicolăescu? îl acuză pe ministrul sănătăţii că a dat dovadă de lipsă de respect faţă de lege şi că a privat bolnavii de medicamente.

Pe de altă parte prin moţiunea pe agricultură intitulată ?Decebal Traian Remeş, groparul agriculturii româneşti?, democraţii susţin că întârzierea absorţiei fondurilor UE este dăunătoare pe termen lung agriculturii şi că este nevoie de alocarea unor fonduri mai mari pentru irigaţii şi pentru localităţile afectate de secetă.

Antena3.ro

×
Parteneri
Elena Mateescu, anunţă când vine vara în România
x close