Antena 3 CNN Politică Mircea Ionescu Quintus: Liderii partidului au hotărât să nu comunice nimic despre candidatura lui Munteanu, până miercuri

Mircea Ionescu Quintus: Liderii partidului au hotărât să nu comunice nimic despre candidatura lui Munteanu, până miercuri

Mircea Ionescu Quintus: Liderii partidului au hotărât să nu comunice nimic despre candidatura lui Munteanu, până miercuri
Sursa foto: Foto: Agerpres
19 Apr 2016   •   22:22

UPDATE: Președintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, este singurul liberal care a răspuns apelurilor Antena 3. Acesta a explicat că s-au luat în discuție ambele variante, de retragere și de susținere a lui Munteanu, în ședința de marți seară a liberalilor.

"Până mâine la ora 18:00, liderii PNL au hotărât să nu comunice nimic până când nu se lămurește fermitatea acestei candidaturi" a spus liberalul pentru Antena 3, după cum a anunțat Radu Tudor.

----------------------------

UPDATE: Prim-vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu a declarat, marţi seara, că nu i-a cerut nimeni din partid lui Marian Munteanu să se retragă din cursa pentru Primăria Capitalei, scrie agerpres.ro.  "Nu i-a cerut nimeni retragerea", a spus Atanasiu.

El a precizat că Marian Munteanu s-a retras marţi din Consiliile de Administraţie ale ONG-urilor din care făcea parte şi şi-a cesionat acţiunile şi părţile sociale de la societăţile comerciale la care era asociat.

"De alte retrageri nu ştiu", a adăugat liderul PNL.

----------------------------

UPDATE: Copreședintele PNL Vasile Blaga a părăsit sediul PNL în jurul orei 21:00, fără să facă declarații presei.

----------------------------

UPDATE: Candidatul PNL pentru Sectoru 6, Răzvan Mironescu, a explicat, înainte de a intra la ședința PNL, că are rezerve față de prestația lui Munteanu în campania din stradă, dar a susținut că nu știe alte detalii legate de candidatul PNL la Primăria Capitalei.

"Nu am nicio informație mai mult decât știți dvs, acum am venit, la ora 20:00, așa cum am fost convocat. S-a mutat ședința din Aviatorilor aici, la Modrogan și aștept să aflu și eu noutățile orei. Eu mi-am exprimat niște rezerve legate de capacitatea domnului Munteanu în acest moment să facă față unor întrebări care sigur nu vor fi comode la campania pe stradă. Toți avem niște programe de guvernare locală, pe sectoare, care toate au o componentă importantă legată de Primăria Capitalei."

----------------------------

Liberalii se intrunesc, marti seara, in jurul orelor 19:30 intr-o sedinta in urma careia, cel mai probabil, Marian Munteanu va fi retras din cursa pentru Primaria Capitalei, au declarat pentru ziare.com surse din interiorul partidului.

Potrivit surselor citate, exista mai multe variante pentru a-l inlocui pe Marian Munteanu.

Ședința vine la scurt timp după ce doi candidați al PNL, pentru Primăriile din Sectorul 5 și 6, Ovidiu Raețchi și Răzvan Mironescu, respectiv, au anunțat că se delimitează de Marian Munteanu

Știre în curs de actualizare. 

 

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close