Antena 3 CNN Politică Năstase: Băsescu îl foloseşte pe Iliescu ca material didactic

Năstase: Băsescu îl foloseşte pe Iliescu ca material didactic

Năstase: Băsescu îl foloseşte pe Iliescu ca material didactic
26 Iul 2007   •   19:22

Invitat în emisiunea "Sfertul Academic" de la Radio România Actualităţi, moderată de Paul Grigoriu, Adrian Năstase a criticat interviul acordat de şeful statului revistei ?Politique Internationale?. "Domnul Traian Băsescu se joacă cu focul. Are impresia că îl poate folosi pe Ion Iliescu în străinătate ca material didactic, ca să arate cât de bun e el," a declarat Năstase în aceeaşi emisiune. Fostul premier a mai susţinut că este inadmisibil ca un şef de stat să vorbească de rău propria ţară peste hotare.

Năstase s-a arătat deranjat de faptul că preşedintele generalizează declaraţiile sale despre PSD: ?Mi se pare absolut incalificabil ca un şef de stat să vorbească în general despre PSD: Voi care aţi furat timp de patru ani. Este inadmisibil. E ca şi cum ai spune unui cartier întreg de nu ştiu unde, din ce oraş: ştiţi, aici trăiesc numai curve.?

Fostul premier a ţinut să precizeze că nu îşi doreşte să devină pentru a doua oară preşedintele PSD şi că nu îl va îndepărta de la conducerea partidului pe Geoană. ?Problema lui Mircea Geoană nu este relaţia cu mine, ci este relaţia, până la urmă, de nemulţumire care a crescut în ultima vreme la nivel local?, a mai spus Năstase.

Antena3.ro

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close