Antena 3 CNN Politică Năstase: Excluderea lui Mitrea, nefolositoare pentru PSD. Ar trebui angrenat în campanie

Năstase: Excluderea lui Mitrea, nefolositoare pentru PSD. Ar trebui angrenat în campanie

Năstase: Excluderea lui Mitrea, nefolositoare pentru PSD. Ar trebui angrenat în campanie
Sursa foto: Adrian Nãstase
24 Sep 2009   •   13:11

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase nu crede că eventuala excludere a lui Miron Mitrea şi a altor colegi de partid apropiaţi acestuia ar folosi partidului înainte de campania electorală pentru prezidenţiale. În opinia lui Năstase, respectivii ar trebui cooptaţi şi angrenaţi mai puternic în această campanie ca să contribuie la obţinerea unui scor electoral cât mai bun pentru PSD.
"Nu cred că înaintea unei competiţii politice, a unei campanii electorale, soluţia cea mai bună este de centrifugare, aceea de a scoate din structurile de partid diverşi oameni. Nu este vorba doar de Miron Mitrea, e vorba despre colegi care pot sau ar putea, dacă ar fi angrenaţi mai puternic în campania electorală, să ajute la obţinerea unui scor mai bun", a afirmat Năstase.
Miron Mitrea a acuzat, marţi seară, în cadrul uneie emiusiuni televizate că, din informaţiilecare i-ar fi parvenit, liderul PSD Bucureşti, Marian Vanghelie ar fi propus excluderea sa din PSD. Vanghelie a confirmat ulterior că a solicitat în BPN să se facă o analiză, iar, dacă nu se va găsi o altă fomulă, senatorul să fie exclus din PSD pentru faptul că s-a raliat crirticilor aduse de Octav Cozmâncă conducerii partidului.
Antean3.ro

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close