Antena 3 CNN Politică Năstase: Udrea a reuşit să deturneze discuţia spre ?nedreptăţile? la care este supusă

Năstase: Udrea a reuşit să deturneze discuţia spre ?nedreptăţile? la care este supusă

Năstase: Udrea a reuşit să deturneze discuţia spre ?nedreptăţile? la care este supusă
Sursa foto: adrian nastase
19 Aug 2009   •   01:57

Fostul premier al României Adrian Năstase revine cu o postare pe blogul său în care analizează scandalul Elena Udrea. Plecând de la acesta, el face o paralelă cu propria guvernare şi subliniază că a rămas încă o ţintă predilectă pentru membrii Partidului Democrat Liberal.

Liderul politic susţine că ?Elena Udrea nu face decât să se folosească de programul politic din 2004-2009 al lui Traian Băsescu pentru a-şi decredibiliza anchetatorii. Ce era ridicat la rang de responsabilitate faţă de ţară în acel moment este coborât acum la nivel de josnicie politizată.

Plecând de la declaraţiile ministrului Turismului, Adrian Năstase îşi invită cititorii să analizeze afirmaţiile acesteia şi să îşi amintească ?cum a pus în practică mentorul doamnei Udrea toate aceste sfaturi: Discreditaţi tot ceea ce merge bine în ţară, implicaţi conducătorii în acţiuni ilegale, subminaţi-le reputaţia, supuneţi-i dispreţului, răspândiţi discordia între cetăteni, întărâtaţi-i pe tineri contra bătrânilor, ridiculizaţi tradiţiile?.

Politicianul aminteşte că guvernarea sa a fost fost etichetată drept ?coruptă?. ?Reputaţia liderilor săi ? şi a mea în primul rând ? au devenit, şi au rămas până astăzi, o ţintă fundamentală. Stimularea discordiei între diferitele grupuri sociale a fost o tactică de o constantă teribilă, de la pensionari ?puturoşi? vs cetăţeni productivi, până la profesori vs militari, filosofi vs tinichigii, judecători vs restul lumii, sau angajaţii la stat, demonizaţi chiar în aceste zile faţă de cei din companiile private?.
Adrian Năstase consideră că ?demersul pare a avea şanse de reuşită, cel puţin la nivel comunicaţional. Discuţia, pentru moment, nu se mai învârte în jurul faptelor neclarificate ale ministrului Udrea, ci în jurul ?nedreptăţilor? la care aceasta este supusă?, scrie fostul premier.
Antena3.ro

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close