Antena 3 CNN Politică Neculai Onţanu: Protocolul cu PDL nu a fost semnat pentru că trebuia gândit mai mult. S-au precipitat lucrurile

Neculai Onţanu: Protocolul cu PDL nu a fost semnat pentru că trebuia gândit mai mult. S-au precipitat lucrurile

Neculai Onţanu: Protocolul cu PDL nu a fost semnat pentru că trebuia gândit mai mult. S-au precipitat lucrurile
Sursa foto: Foto: Ghimpele.ro
14 Apr 2012   •   12:31

Preşedintele organizaţiei UNPR Bucureşti, Neculai Onţanu, a declarat vineri seară, la o emisiune televizată, că protocolul dintre UNPR și PDL nu s-a semnat din cauza timpului foarte scurt de pregătire a acestei decizii.

"Acest protocol trebuia gândit şi lucrat la el pe o perioadă mai lungă ca să ai posibilitatea să aşezi toate lucrurile aşa cum trebuie. S-au precipitat lucrurile, în câteva zile, în 2-3 săptămâni să faci un protocol e mai greu, în 2-3 săptămâni să faci o alianţă electorală e mai greu. Nu e simplu nici din partea unui partid, nici din cealaltă. Erau destule reproşuri şi la UNPR în a ne alia cu un alt partid, nu vorbesc neapărat de PDL. Noi suntem un partid nou şi avem obligaţia să trecem partidul prin alegeri, e o obligaţie a nostră. Oamenii noştri ne-au cerut acest lucru", a declarat preşedintele UNPR Bucureşti, conform Agerpres.

Onțanu s-a mai declarat încrezător și că partidul pe care îl reprezintă are toate şansele să obţină un scor de peste 20% în București, unde e foarte bine reprezentat. "Discuţiile noastre cu partenerii politici au fost delicate pentru că la fiecare sector avem toate structurile bine organizate şi lideri foarte buni, care au dorinţa de activitate foarte intensă. Eu cred că în Bucureşti vom ajunge la peste 20%, iar UNPR-ul la nivel de ţară la aceste alegeri locale va trece uşor peste 7%", a declarat Onţanu.

×
Subiecte în articol: neculai ontanu UNPR
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close