Antena 3 CNN Politică Negocieri secrete între PSD-PNL

Negocieri secrete între PSD-PNL

Negocieri secrete între PSD-PNL
04 Iun 2007   •   22:58

Negocieri între PSD şi PNL. Ultima rundă de discuţii a avut loc duminică seară, în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu. Potrivit unor surse din PSD, la ea au participat mai mulţi vicepreşedinţi printre care şi liderul grupului de la Cluj, Ioan Rus- conduşi de preşedintele, Mircea Geoană, iar delegaţia liberalilor a fost condusă de preşedintele PNL, Călin Popescu Tăriceanu.

Liderii PSD au cerut în cadrul întâlnirii încheierea unui protocol clar de colaborare cu PNL, pentru asigurarea unei majorităţi transparente şi stabile pentru actualul Guvern. De asemenea, s-ar fi discutat şi oferirea unor posturi în Guvern pentru unii dintre liderii PSD.

Oficial însă, liderii social-democraţi nu au luat nicio decizie în ceea ce priveşte colaborarea cu liberalii. Marţi, problema se va discuta în şedinţa Biroului Permanent şi este posibil ca, în această săptămână, ea să fie validată şi de un Comitet Executiv al partidului.

În acest context, tot marţi, în şedinţa Biroului Permanent Naţional, se va discuta şi cum vor vota parlamentarii PSD săptămâna viitoare, când va fi dezbătută în Parlament moţiunea de cenzură depusă de PD. Şi, mai mult, social-democraţii vor încerca să găsească o soluţie la conflictele care au apărut luni, în grupurile parlamentare din Camera Deputaţilor şi din Senat, conflicte în care sunt vizaţi Victor Ponta şi Vasile Dâncu.

Antena 3

×
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close