Antena 3 CNN Politică Nicolăescu: ?Preşedintele se cere suspendat?

Nicolăescu: ?Preşedintele se cere suspendat?

Nicolăescu: ?Preşedintele se cere suspendat?
13 Apr 2007   •   15:18

Eugen Nicolăescu a declarat într-o conferinţă de presă la Târgu Mureş, că preşedintele Băsescu "se cere suspendat?. "Liberalii vor vota la suspendare în funcţie de decizia Biroului Politic al partidului, mi-e greu să spun care va fi aceasta. Eu aş opta ca Biroul Politic să lase libertatea fiecăruia să voteze cum îi dictează conştiinţa. Dacă mă întrebaţi personal, cred că ar trebui suspendat Băsescu?, a afirmat liberalul.

Vicepreşedintele PNL a subliniat că cel care ocupă o funcţie publică în urma unor alegeri "nu are dreptul de a-şi înşela electoratul demisionând?, actul demisiei fiind de o mare gravitate. Deputatul a adăugat că, dacă după votul Parlamentului s-ar organiza referendum, ar dura 30 de zile, dar dacă Băsescu demisionează şi se convoacă alegeri pentru Preşedinţie înainte de termen, ar dura până la trei luni.

În acelaşi timp, Nicolăescu a spus că voinţa electoratului vis-a-vis de menţinerea sau nu a lui Băsescu în fruntea ţării se poate verifica la referendum. "Ceea ce a declarat este un demers strict electoral, care ţie cont de interesul său strict personal?, a adăugat ministrul sănătăţii.

Întrebat asupra şanselor pe care le-ar avea Tăriceanu în eventualitatea de a candida împotriva actualului preşedinte, Traian Băsescu, Nicolăescu a spus că acesta ar avea "şanse mari?.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close