Antena 3 CNN Politică Nicușor Dan nu scapă de amenințarea referendumului. Ramona Ioana Bruynseels: "Așa merge cu politicienii noștri, să știe că sunt urmăriți"

Nicușor Dan nu scapă de amenințarea referendumului. Ramona Ioana Bruynseels: "Așa merge cu politicienii noștri, să știe că sunt urmăriți"

Campania de strângere de semnături pentru declanșarea referendumului de demitere al primarului general, demers inițiat de PPU (social-liberal), continuă, au anunțat reprezentanții partidului, într-un comunicat de presă.

Nicușor Dan nu scapă de amenințarea referendumului. Ramona Ioana Bruynseels: "Așa merge cu politicienii noștri, să știe că sunt urmăriți"
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Alexandru Dobre
de Georgiana Adam    |    06 Sep 2021   •   19:10

"Ne bucurăm mult să vedem că demersul nostru privind strângerea de semnături l-a motivat pe primarul general să se apuce de treabă. Se pare că așa merge cu politicienii noștri, să știe mereu că sunt urmăriți și că le sancționăm greșelile. Acum vedem cât de important este să ne implicăm. Strângem semnături în continuare", a declarat Ramona Ioana Bruynseels.

Ramona Ioana Bruynseels, vicepreședinte PPU (social-liberal), fost candidat la alegerile prezidențiale, a fost numită, astăzi, în funcția de președinte interimar al organizației municipiului București.

Umaniștii au transmis și un semnal clar în privința actualei crize politice, anunțând că vor vota doar o moțiune de cenzură care promovează „interesele oamenilor”.

"Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) dezaprobă atitudinea manifestată de PNL și USR-PLUS, care au generat o criză politică de proporții, într-o perioadă dificilă pentru România, când țara are nevoie de o guvernare stabilă și eficientă.

Parlamentarii PPU (social-liberal) vor susține acea moțiune de cenzură împotriva guvernului care apără și promovează interesele oamenilor și nu pe cele ale grupurilor de interese politice", se arată în comunicat.
 

×
Subiecte în articol: Ramona Ioana Bruynseels PPU
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close