Antena 3 CNN Politică 'Nu credeam că M.Bela şi V.Tudor se pupă pe gură'

'Nu credeam că M.Bela şi V.Tudor se pupă pe gură'

'Nu credeam că M.Bela şi V.Tudor se pupă pe gură'
08 Mai 2007   •   09:20

Preşedintele suspendat Traian Băsescu a declarat luni, într-un interviu pentru BBC, că interesele transpartinice şi corupţia sunt motivele pentru care coaliţia antiprezidenţială rezistă. Băsescu spune că altfel era imposibil ca Partidul România Mare să colaboreze cu UDMR. ?Când priveşti la această coaliţie prezidenţială, poţi să pui eticheta 'coaliţie imposibilă'. Nu văd care este suportul ideologic al coaliţiei dintre UDMR şi PRM. Este absolut incredibil. (...) N-aş fi crezut că Marko Bela şi Corneliu Vadim Tudor se pot pupa pe gură?, a declarat Traian Băsescu.

În replică, preşedintele UDMR Marko Bela spune că formaţiunea pe care o conduce nu a colaborat cu niciun alt partid politic în vederea suspendării lui Traian Băsescu. ?Noi suntem de părere ca de foarte multe ori a depăşit atribuţiile de conducere ale dumisale, şi optează pentru un sistem nedemocratic, când încearcă să compromită Parlamentul?, spune Marko Bela.

Preşedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a remarcat că preşedintele suspendat Traian Băsescu este cel care a adus UDMR la guvernare. ?Nu este prima declaraţie aberantă a fostului şi nedemnului preşedinte al României. Vă reamintesc că el, şi nu eu, a adus la guvernare UDMR-ul?, a ţinut să precizeze Vadim Tudor.

Antena 3

×
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România: Zonele vizate de Cod Galben
x close