Antena 3 CNN Politică Oajdea: Dacă voi fi exclus, mă gândesc să înfiinţăm vechiul PD cu alţi colegi nemulţumiţi

Oajdea: Dacă voi fi exclus, mă gândesc să înfiinţăm vechiul PD cu alţi colegi nemulţumiţi

Oajdea: Dacă voi fi exclus, mă gândesc să înfiinţăm vechiul PD cu alţi colegi nemulţumiţi
Sursa foto: Intact images
14 Iun 2010   •   15:42

În cazul va fi exclus din PDL, deputatul Daniel Oajdea intenţionează să înfiinţeze vechiul PD, susţinând că a primit mai multe telefoane din ţară de la actuali membri PDL, care ar susţine o astfel de construcţie politică. În opinia sa, actualul PDL s-a descalificat prin propunerea de a-l exclude din partid, mai ales că, susţine el, nu a făcut nimic care să afecteze imaginea formaţiunii democrat-liberale.

"Conducerea PDL s-a îndepărtat de ceea ce a promis în campania electorală, nu eu. Mă gândesc să înfiinţăm vechiul PD, împreună cu alţi colegi din PDL, nemulţumiţi de ceea ce se întâmplă", a spus Oajdea.

El a arătat că în ultimele zile a primit mai multe telefoane din ţară de la membri PDL care l-ar fi încurajat şi care i-ar fi spus că ar susţine o astfel de construcţie politică.

"M-au sunat şi mi-au propus să iau atitudine. Au spus că mă susţin", a afirmat Oajdea.

Dacă va fi dat afară din PDL, Daniel Oajdea va activa ca parlamentar independent, în afara grupului condus de Gabriel Oprea.

"Mă aşteptam să fiu exclus. Voi rămâne parlamentar independent, dar în afara grupului independenţilor condus de Gabriel Oprea. Nu mă pot duce la PSD sau PNL, cât timp cele două partide au spus că îi dau afară pe cei care nu votează moţiunea. Nu pot să mă duc de la un partid care-şi exclude membrii, la un altul. Eu am criticat Guvernul, nu partidul. Nu trebuia sa fiu exclus din PDL. Eu am criticat nişte oameni care nu şi-au făcut datoria faţă de ţară", şi-a mai explicat Daniel Oajdea propriul comportament faţă de acţiunile guvernului Boc.

Biroul Permanent Naţional (BPN) al PDL a decis să propună excluderea deputatului Daniel Oajdea din partid, a declarat, luni, liderul grupului din Cameră, Mircea Toader, care a precizat că decizia va fi luată de Consiliul Naţional de Coordonare (CNC).

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: excludere infiintare
Parteneri
Se schimbă facturile la energie electrică. Noile reguli pe care trebuie să le ştie românii
x close