Antena 3 CNN Politică Olguța Vasilescu îl contrazice pe Marcel Ciolacu: "Sorina Pintea nu a fost suspendată din partid!"

Olguța Vasilescu îl contrazice pe Marcel Ciolacu: "Sorina Pintea nu a fost suspendată din partid!"

Olguța Vasilescu susține că informația apărută în spațiul public, conform căreia Sorina Pintea a fost suspendată din PSD, nu este adevărată.

Olguța Vasilescu îl contrazice pe Marcel Ciolacu: "Sorina Pintea nu a fost suspendată din partid!"
05 Mar 2020   •   08:27

Decizia de suspendare a Sorinei Pintea din Partidul Social Democrat naşte controverse în partid.

După ce Marcel Ciolacu a anunţat, miercuri, că a fost deja luată decizia de suspendare din partid a fostul ministru, Sorina Pintea, după reţinerea acesteia, Lia Olguta Vasilesu îl contrazice.

Într-o declaraţie făcută la Antena 3, Vasilescu a susţinut că suspendarea Sorinei Pintea din partid este doar la nivel de propunere şi că aceasta nu ar trebui suspendată decât în cazul în care ar exista o condamnare în prima instanţă.

"Domnul Marcel Ciolacu a spus clar că trebuie să se ia o decizie, a fost făcută o propunere. Asta este cu totul altceva. Deocamdată noi nu avem un articol de statut. Probabil ca în data de 21 când va fi congresul partidului si va fi modificat şi statutul, vom avea o prevedere pentru acest statut.

"Sigur că partidul trebuie să aibă toleranţă zero la cazuri de corupţie, aşa cum trebuie să aibă toleranţă zero la cazuri de abuz, cum este aici. Eu sper ca Sorina Pintea să aibă un judecător corect care să evalueze bine dosarul.

"Cred ca propunere de bun simţ este aceea că dacă eşti condamnată de o primă instanţă este foarte clar că trebuie să-ţi pierzi calitatea de membru de partid. Vorbim aici despre un proces în care ea sa aibă deja statutul de inculpat", a declarat Lia Olguţa Vasilescu.

×
Subiecte în articol: Olguta Vasilescu
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close