Antena 3 CNN Politică Oprescu: Am intrat în acest partid de voie şi am ieşit de nevoie şi indiferent ce doresc unii să transmită, eu am rămas acelaşi

Oprescu: Am intrat în acest partid de voie şi am ieşit de nevoie şi indiferent ce doresc unii să transmită, eu am rămas acelaşi

Oprescu: Am intrat în acest partid de voie şi am ieşit de nevoie şi indiferent ce doresc unii să transmită, eu am rămas acelaşi
Sursa foto: Foto: Agerpres
20 Apr 2013   •   11:43

Primarul General, Sorin Oprescu, invitat la Congresul PSD, a arătat că nu s-a schimbat în niciun fel de când a devenit Primar General şi i-a asigurat pe social-democraţi că se bucură de respectul şi încrederea sa.

"Vreau să vă mulţumesc pentru onoarea făcută invitându-mă la Congres. Vreau să vă salut cortical şi cordial pe dvs. şi invitaţii dvs. de marcă, asigurându-vă de respectul şi încrederea mea. Aici, chiar în sala asta, cu mulţi ani în urmă, am făcut primii paşi în politică. Ştim bine toţi potenţialul de calitate al oamenilor pe care îl are PSD-ului. Adevărata valoare a PSD sunt oamenii lui, harnici, dăruiţi binelui general. Din aceste motive, cred eu, sunteţi principala forţă în care românii şi-au pus încrederea. Nu am nicio îndoială în această privinţă. PSD este din nou acolo unde merită!", a arătat Oprescu, în discursul său de la Congresul PSD.

"Mă bucur să văd un PSD puternic, revigorat, care îşi fundamentează forţa pe experienţă şi tinereţe. Faptul că aţi rămas împreună la bine şi la greu şi că nu v-aţi abandonat niciodată alegătorii, daţi dovadă că sunteţi un partid puternic, cu greutate, care va continua mult timp de acum încolo să scrieţi istoria în această ţară. Nu am nicio îndoială. Numai aşa România se poate transforma şi poate deveni ceea ce ea trebuie să fie - o ţară normală, puternică, respectată, care să conteze în rândul ţărilor dezvoltate ale lumii. Nu cred într-o Românie neagră, fără putere, fără suflet, îngenuncheată, otrăvită şi umilită. România nu îşi poate permite aşa ceva. Prea mulţi ani am fost prizonieri, dominaţi cu cinism de interesul individual sau de grup", a continuat primarul.

În final, primarul a punctat că nu s-a schimbat în niciun fel: "Am intrat în acest partid de voie şi am ieşit de nevoie şi indiferent ce doresc unii să transmită, eu am rămas acelaşi".

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, după discursul primarului, că Sorin Oprescu are locul său special pentru PSD: "Eu am înţeles de la început că SO are locul său, câştigat prin tot ceea ce a făcut în ultimii 20 de ani şi mă bucur foarte tare că este alături de noi", a arătat Ponta.

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close