Antena 3 CNN Politică Oprescu pus la zid de Geoană şi Dâncu

Oprescu pus la zid de Geoană şi Dâncu

Oprescu pus la zid de Geoană şi Dâncu
11 Iul 2007   •   04:14

Continuă războiul declaraţiilor şi al ameninţărilor din PSD. Sorin Oprescu ar putea fi sancţionat săptămâna viitoare de conducerea partidului pentru atacul lansat la adresa lui Mircea Geoană şi a Grupului de la Cluj. Decizia liderilor PSD s-ar putea baza pe o hotărâre mai veche a BPN potrivit căreia pesediştii care atacă conducerea şi emit păreri contrare centrului riscă o eventuală sancţiune.

"Vom discuta săptămâna viitoare, în BPN. E posibil să-l sancţionăm. E clar că lucrurile astea nu sunt acceptabile. Dacă avem ceva de discutat, o discutăm între liderii partidului. Oprescu nu e nici un lider al partidului, e un simplu senator", a declarat Mircea Geoană, care a menţionat că senatorul PSD va fi judecat în lipsp. "Oricum nu reprezintă o poziţie oficială a partidului. E o voce de pe margine, e un senator al partidului", a mai spus liderul PSD.

La rândul său, Vasile Dâncu a spus că atacul lui Oprescu la adresa grupului de la Cluj nu este nou, el fiind lansat în decembrie, la Congresul PSD. "Faptul că nu a fost votat de către Congres acum câteva luni nu îl califică ca un om ale cărui pareri să conteze", a spus Dâncu. Oprescu a susţinut, într-un interviu acordat unui ziar central, că partidul nu creşte în sondaje din cauza lui Geoană şi că Ioan Rus ar trebui să plece din PSD.

×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close