Antena 3 CNN Politică Orban dezgroapă bileţelul Bucşaru - Băsescu

Orban dezgroapă bileţelul Bucşaru - Băsescu

Orban dezgroapă bileţelul Bucşaru - Băsescu
07 Mai 2007   •   20:25

Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, susţine că Dumitru Bucşaru a primit ilegal bani de la autorităţi. Orban a prezentat luni cursul urmat de apostila preşedintelui Traian Băsescu în favoarea omului de afaceri prin ministerul condus la acea vreme de Gheorghe Dobre. Noul ministru al Transporturilor afirmă că a doua zi după ce a fost semnat de preşedintele Băsescu, bileţelul a ajuns la ministrul de atunci al Transporturilor, Gheorghe Dobre.

Acesta l-a înaintat companiei CFR infrastructură, cea care lucrase cu Dumitru Bucşaru. Directorul de atunci al companiei, Grigore Suciu, a trimis la rândul său materialul la departamentele juridic şi de audit, însă ambele au considerat că nu este cazul să achitate banii solicitaţi.

Ludovic Orban susţine că Grigore Suciu ar fi fost demis tocmai deoarece a refuzat să efectueze plăţile. Banii au fost însă viraţi de noua conducere a CFR Inrastructură, declară Orban. Ministrul Transporturilor acuză că plata ar fi fost ilegală, deoarece exista un proces pe rol pe această temă, iar conducerea companiei era obligată să aştepte verdictul instanţei.

Antena 3

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close