Antena 3 CNN Politică Orban: "Liberalii construiesc, Băsescu distruge"

Orban: "Liberalii construiesc, Băsescu distruge"

Orban: "Liberalii construiesc, Băsescu distruge"
15 Mai 2007   •   13:51

Liberalii bucureşteni au lansat, marţi, în Piaţa Universităţii, campania ?Construim! Votăm DA!?. Ludovic Orban a declarat că preşedintele Traian Băsescu este ?principala frână? în dezvoltarea României. ?Astăzi, am decis să arătăm bucureştenilor că noi, liberalii, construim, gândim, proiectăm, dezvoltăm şi muncim. Fiecare liberal are câte o unealtă, câte un material de construcţie pentru a transmite mesajul că noi construim, în timp ce Traian Băsescu distruge?, a declarat vicepreşedintele PNL.

Ludovic Orban s-a aflat în mijlocul a circa 50 de tineri liberali bucureşteni îmbrăcaţi în tricouri galbene şi albastre şi cărând târnăcoape, greble, lopeţi, scânduri, o roabă şi o scară.

Vicepreşedintele liberal a adăugat că fiecare tânăr va acţiona în zona centrală a Bucureştiului cu mesajele ?Noi gândim! Spunem DA!? şi ? Noi dezvoltăm! Spunem DA!?. Cetăţenii care se aflau în zonă au avut păreri diferite despre acţiunea PNL. Unii au admis că PNL este un partid ?de viţă nobilă?, în timp ce alţii s-au declarat deranjaţi de ?propaganda? pro-Tăriceanu pe care o fac liberalii.

Antena3.ro

×
Parteneri
Șeful Casei de Pensii pune punct speculaţiilor legate de banii seniorilor
x close