Antena 3 CNN Politică Organizaţia 44 PSD Bucureşti cere sprijin necondiţionat pentru Iliescu

Organizaţia 44 PSD Bucureşti cere sprijin necondiţionat pentru Iliescu

Organizaţia 44 PSD Bucureşti cere sprijin necondiţionat pentru Iliescu
02 Iul 2007   •   14:20

Organizaţia 44 PSD Bucureşti, din care face parte Ion Iliescu, a trimis luni o scrisoare conducerii partidului, prin care reclamă, în principal, lipsa ei de reacţie faţă de 'atacurile politice' la care este supus, în ultima perioadă, preşedintele de onoare al PSD.

'Nu suntem naivi şi ştim că în spaţiul românesc memoria nu este un argument puternic, lucru cu atât mai evident în spaţiul public. Nu e aici locul pentru a sublinia meritele incontestabile pe care Ion Iliescu le are în istoria României, dar şi în istoria şi în prezentul Partidului Social Democrat. Ion Iliescu este un model şi un simbol al partidului nostru, al vieţii politice româneşti', se arată în scrisoare.


În opinia colegilor de organizaţie a lui Ion Iliescu, acesta 'nu poate fi doar un agent electoral care să mobilizeze electoratul, aşa cum a făcut-o de atâtea ori'. 'Faptul că Ion Iliescu a fost lăsat singur în ultimul timp ne îngrijorează. Ne exprimăm solidaritatea cu preşedintele de onoare al PSD, domnul Ion Iliescu, şi sperăm că o reacţie fermă din partea conducerii partidului nu va întârzia să apară', se spune în document.

Semnatarii scrisorii trimise conducerii PSD consideră că se vorbeşte mult în acest partid despre descentralizare şi despre forţa organizaţiilor locale. Scrisoarea organizaţiei 44 a fost trimisă preşedintelui PSD, Mircea Geoană, şi secretarului general al partidului, Titus Corlăţean.
Rompres

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close