Antena 3 CNN Politică PC: ?Băsescu manipulează opinia publică?

PC: ?Băsescu manipulează opinia publică?

PC: ?Băsescu manipulează opinia publică?
08 Mai 2007   •   23:16

Dan Voiculescu l-a provocat pe Traian Băsescu la un dialog civilizat, la orice post TV pentru a arăta faţa adevărată a lui Traian Băsescu şi a unui mogul de presă. Dan Voiculescu a mai amintit că deputatul Partidului Conservator, Lia Ardelean a avut o întâlnire cu ministrul Paul Păcuraru, unde au convenit asupra textului unei legi care prevedea asistenţă juridică gratuită pentru pensionari. Cu toate acestea Bogdan Olteanu a comandat la grupul parlamentar PNL ?trântirea proiectului de lege?. Liderul conservator a mai amintit că chiriaşii au scăpat de capitalismul sălbatic pentru că în câteva zile va fi promulgată legea privind pensionarii din casele naţionalizate. Chiriaşii nu vor mai putea fi evacuaţi sau vor primi condiţii de locuit decente. De asemenea, Dan Voiculescu a mai amintit că românii care au depus bani la CEC pentru Dacii înainte de 1989 vor primi despăgubiri corespunzătoare.

România se vede ca o ţară africană
Liderul conservatorilor a mai declarat că de la Bruxelles, România se vede ca o ţară africană, în care nu se mai ştie cine poate fi considerat interlocutor. Oficialii europeni consideră că ceea ce se întâmplă la Bucureşti este o politică neeuropeană.

Traian Băsescu are talentul malefic de a păcăli
Dan Voiculescu că Traian Băsescu induce în opinia publică neadevăruri şi are un talent malefic de a păcăli. Acesta crede că Băsescu va pica la referendum, chiar dacă vrea să inducă ideea că e câştigător. Dan Voiculescu a spus că la ora actuală preşedintele suspendat are doar 1.500 000 de voturi şi că nu va putea câştiga scrutinul din 19 mai decât prin fraudarea alegerilor. Preşedintele conservatorilor a promis că joi va ţine o conferinţă de presă în care va dezvălui adevărata faţă a lui Traian Băsescu.

PC a cerut demisia prefectului de Ialomiţa
Dan Voiculescu a cerut premierului Tăriceanu să-l demită pe prefectul de Ialomiţa pentru că a strâns 140 de autobuze pentru mitingul lui Traian Băsescu. Dan Voiculescu a precizat că Partidul Conservator va participa la mobilizarea poopulaţiei pentru referendum şi că preşedinţii comisiilor electorale trebuie să fie obiectivi.

Preşedintele PD, Emil Boc ar fi solicitat ca prefecţii să desemneze ca şefi ai secţiilor de votare simpatizanţi ai lui Traian Băsescu, susţine preşedintele conservatorilor, Dan Voiculescu. Şeful de campanie electorală al democraţilor, Vasile Blaga neagă acuzaţia şi spune că acesta a fost indus în eroare. El spune că ar fi o absurditate ca şeful democraţilor să se adreseze prefecţilor, deşi democraţii au propus doar 14 prefecţi.

Conservatorii vor propune două modificări la legea CNSAS şi la legea CNA. Dan Voiculescu a acuzat CNA-ul că lucrează cu dublă măsură. Modificările vor fi făcute în comisii şi votate democratic în Parlament.

Anca Bundaru, Antena3.ro

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close