Antena 3 CNN Politică PD pune la cale campania de referendum

PD pune la cale campania de referendum

PD pune la cale campania de referendum
04 Mai 2007   •   09:20

Colegiul Director al PD se va reuni, vineri, la Palatul Parlamentului, pentru a pregăti lucrările Consiliului Naţional de Coordonare (CNC), care se va desfăşura, sâmbătă, 5 mai, la Teatrul Naţional Bucureşti. La întrunirea CNC vor participa preşedintele Traian Băsescu şi secretarul general al Partidului Popularilor Europeni (PPE), Antonio Isturiz Lopez.

Surse din PD au declarat că subiectul principal care va fi discutat în Colegiul Director este legat de campania pentru referendum. Potrivit aceloraşi surse, la CNC ar urma să participe toţi liderii de filiale din teritoriu, precum şi aleşii locali ai PD. Cu această ocazie, acestora li se vor înmâna materialele de campanie, respectiv afişe, fluturaşi, dar şi brăţări pe care scrie ?Cetăţean suspendat?.

?Suntem preocupaţi ca în această campanie să informăm corect cetăţeanul. De fapt, am putea spune că aceasta este principala preocupare, deoarece pentru noi cel mai important lucru este ca acesta să îşi exprime în 19 mai opţiunea în cunoştinţă de cauză?, au declarat aceleaşi surse.

Persoanele angrenate în coordonarea campaniei PD pentru referendum doresc să contracareze ?tehnicile de manipulare? pe care adversarii preşedintelui suspendat Traian Băsescu intenţionează să le pună în practică.

?Şi PSD şi PNL merg pe confuzionarea electoratului?, au susţinut sursele citate, referindu-se inclusiv la sloganul liberalilor care cuprinde şi îndemnul ?Votaţi DA!?, care aplicat în ziua de 19 mai înseamnă un vot dat pentru demiterea lui Traian Băsescu.

Staff-ul de campanie al PD va mai încerca să explice cetăţenilor tehnica de vot la referendumul din 19 mai inclusiv prin distribuirea de afişe în care să se arate clar cum trebuie aplicată ştampila, dar şi faptul că pusă pe ?NU? înseamnă că nu eşti de acord cu demiterea lui Traian Băsescu.

Rompres

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close