Antena 3 CNN Politică PLD face campanie pro-Băsescu alături de PD

PLD face campanie pro-Băsescu alături de PD

PLD face campanie pro-Băsescu alături de PD
27 Apr 2007   •   22:33

Preşedintele executiv al PLD, Gheorghe Flutur, a anunţat că liberal-democraţii îşi vor desfăşura campania pro-Băsescu sub sloganul: 'PLD şi Stolojan sunt alături de Traian!'. Flutur a afirmat că PLD va avea un sediu de campanie electorală în Modrogan 22, în aceeaşi clădire cu democraţii. El a explicat că liberal-democraţii vor avea în această campanie electorală o serie de întâlniri în care vor explica electoratului de ce nu trebuie demis Traian Băsescu. El a spus că liberal-democraţii se vor implica în organizarea şi mobilizarea oamenilor la cele patru mitinguri, organizate împreună cu democraţii la Constanţa, Craiova, Iaşi şi Cluj.

De asemenea, Flutur a criticat atacurile cu accente extremiste ale social-democraţilor la adresa preşedintelui Traian Băsescu, dar şi a altor lideri, precum Theodor Stolojan. 'Am văzut ieri (n.r. - joi ) cum s-a ofilit zâmbetul european al lui Mircea Geoană şi în locul lui a apărut acest rictus al lui Ion Iliescu. E o miză mare referendumul şi dacã îl pierde, atunci el va plăti scump pentru această neinspirată acţiune pe care a demarat-o', a susţinut Gheorghe Flutur.

El a menţionat că este trist că liderii PSD au trecut la 'limbajul cu deşeuri', mai ales în condiţiile în care 'socialiştii lui Geoană doresc să cucerească din nou România, iar limbajul socialist trece uşor către naţional socialist, în tot ceea ce vorbeşte Mircea Geoană'.

Rompres

×
Parteneri
O nouă minivacanţă pentru români! Câte zile libere vor avea angajaţii
x close