Antena 3 CNN Politică PLR primeşte portofoliile de la Energie şi Mediu

PLR primeşte portofoliile de la Energie şi Mediu

PLR primeşte portofoliile de la Energie şi Mediu
Sursa foto: Foto: VideoNews
15 Dec 2014   •   08:27
Partidul Liberal Reformator primeşte două ministere importante în noul executiv: Ministerul Energiei şi al IMM-urilor şi Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor. 
 
Cei care urmează să conducă cele două ministere sunt oameni cu experienţă, care nu au probleme de imagine, susţine Călin Popescu Tăriceanu. 
 
Andrei Gerea preia ministerul Energiei şi Intreprinderilor mici si mijlocii, doua ministere care au functionat independent pana acum. Gerea revine astfel în guvern, după ce din octombrie 2013 pana in februarie anul acesta, a fost ministru al Economiei.  
 
Andrei Gerea este deputat de Argeş. Anterior dizolvării USL, Gerea a fost  liderul deputaţilor PNL şi vicepreședintele Comisiei speciale din Parlament privind proiectul de la Roşia Montană. Pana in anul 2004, a lucrat numai în domeniul bancar. 
 
Partidul Liberal Reformator va primi şi ministerul mediului, apelor si padurilor. In aceste conditii, activitatea a doua ministere care functionau pana acum separat este comasata. Cea care va prelua conducerea instituţiei este Graţiela Gavrilescu, deputat de Prahova. 
 
Graţiela Gavrilescu este de profesie inginer chimist, responsabil în probleme de protecţia mediului. În perioada 2004-2007, Gavrilescu a fost viceprimar al municipiului Ploieşti.  
 

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close