Antena 3 CNN Politică PNL a stabilit strategia pentru referendum

PNL a stabilit strategia pentru referendum

PNL a stabilit strategia pentru referendum
02 Mai 2007   •   23:11

Biroului Politic Central al PNL, reunit miercuri seara, a decis ca strategia din campania pentru referendumul privind demiterea preşedintelui Traian Băsescu să fie una bazată pe mobilizarea membrilor partidului în a explica oamenilor de ce este bine să voteze ?Da?, a anunţat vicepreşedintele liberalilor, Ludovic Orban.

?Va fi o campanie directă, bazată pe forţa umană a PNL, pe mobilizarea membrilor partidului într-o campanie de la om la om, pentru a explica de ce este bine să se prezinte la vot şi de ce este bine să voteze - Da?, a afirmat Ludovic Orban.

Vicepreşedintele PNL a precizat că organizarea de mitinguri nu face parte dintre deciziile adoptate la şedinţă. Acesta a mai anunţat că joi va oferi toate detaliile legate de campania pentru referendum, de strategia adoptată miercuri de liderii partidului.

?Am stabilit responsabilităţile din Biroul Politic pentru fiecare dintre judeţele din ţară şi urmează să detaliem planul de acţiune a fiecărei organizaţii judeţene pe perioada campaniei?, a precizat Orban. Biroul Permanent al PNL a decis structura şi componenţa echipei de campanie atât la nivel central, cât şi la nivel judeţean.

Rompres

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close