Antena 3 CNN Politică PNL, critici dure din partea unui fost liberal

PNL, critici dure din partea unui fost liberal

PNL, critici dure din partea unui fost liberal
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Aug 2017   •   21:28

Partidul Naţional Liberal (PNL) este "departe de a fi partidul care mai poate oferi ceva României, pentru că liberalii sunt de regulă oameni consecvenţi şi atunci când greşesc îşi asumă greşeala", a declarat joi europarlamentarul Norica Nicolai, preşedinte al Consiliului Naţional al ALDE. 

Nicolai a afirmat la conferinţa filialei sectorului 3 a ALDE pentru alegerea noilor structuri de conducere că e foarte greu ca un partid să mai spună ceva când are în fruntea sa "un lider care acum patru ani spunea ceva despre o realitate românească pe care o ştim cu toţii şi astăzi, pentru că o conjunctură politică, nişte cumetrii, nişte conivenţe îl fac să fie în altă sferă, se dezice de ceea ce a spus". 

"Am ales după alegerile europarlamentare să rămân în grupul politic care a sprijinit România în aderarea ei în UE, în grupul politic care a sprijinit liberalismul în România. Dar, din păcate, liberalismul, în forma lui partinică ce se numeşte PNL, este departe de a fi partidul pe care l-am cunoscut mulţi dintre noi, este departe de a fi partidul care mai poate oferi ceva României, pentru că liberalii sunt, de regulă, oameni consecvenţi şi atunci când greşesc îşi asumă greşeala (...). Eu îmi doresc de la ALDE ca niciodată să nu se dezică de ceea ce a spus, mai ales atunci când greşeşte", a precizat Nicolai. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: PNL Norica Nicolai
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close