x close

Tensiuni în PNL: Liberalii au renunțat la solicitarea demisiei lui Bolojan. Alți doi lideri PNL, propuşi pentru excludere

de A.M.P    |    08 Iun 2016   •   19:59
Tensiuni în PNL: Liberalii au renunțat la solicitarea demisiei lui Bolojan. Alți doi lideri PNL, propuşi pentru excludere Foto: Alina Gorghiu/Facebook

Liberalii care au cerut demisia din funcţie a secretarului general al PNL, Ilie Bolojan, şi-au retras solicitarea în Biroul Politic Naţional, cerându-şi scuze, potrivit unor surse liberale, citate de Agerpres.

Tot în şedinţa BPN, purtătorul de cuvânt al PNL Bucureşti, Cezar Preda, a cerut excluderea lui Theodor Paleologu şi Cristian Bodea din partid.

Toţi liderii filialelor PNL Bucureşti, inclusiv Anca Boagiu, au demisionat miercuri din funcţii.

Vicepreşedintele PNL Mihai Voicu a declarat că patru lideri de filiale de sector au solicitat demisia lui Bolojan din funcţia de secretar general.

"O parte dintre noi, şi anume patru preşedinţi de sectoare, am solicitat şi demisia domnului secretar general Ilie Bolojan, pentru că am considerat că în calitatea sa de şef de campanie la nivel naţional nu a performat, a lipsit cu desăvârşire din această campanie. Nu am primit încă un răspuns şi aşteptăm. Solicitarea noastră rămâne şi în cadrul Biroului Politic Naţional", a spus Voicu.

Citeşte mai multe despre:

Theodor Paleologu
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati