Antena 3 CNN Politică PNL l-ar putea da în judecată pe Emil Boc

PNL l-ar putea da în judecată pe Emil Boc

PNL l-ar putea da în judecată pe Emil Boc
12 Iun 2007   •   15:06

Vicepreşedintele PNL Mihai Voicu a declarat, marţi, că liberalii ar putea să-l acţioneze în judecată pe liderul PD Emil Boc, pentru că ?dezinformează opinia publică? atunci când afirmă că ar exista un protocol de colaborare secret între PNL şi PSD, informează Mediafax. Liberalii îi cer lidetului PD să facă public documentul care ar face dovada unei colaborări între PNL şi PSD.

?Noi ştim că nu există un document şi, de aceea, îl rugăm pe domnul Boc să publice acest document în Gazeta de Cluj, dacă se poate. Dacă nu face acest lucru, am putea lua în considerare ipoteza de a-l da în judecată pentru că, încă o dată, opinia publică este dezinformată de către un preşedinte de partid parlamentar care ar trebui să aibă mai multă responsabilitate?, a mai spus vicepreşedintele liberal, conform Mediafax.

Preşedintele democrat, Emil Boc, a declarat, luni, că moţiunea de cenzură iniţiată de PD va oficializa relaţia "contra naturii" dintre PNL şi PSD, concretizată într-un protocol secret, după ce liberalii au respins oferta democraţilor de a reface Alianţa D.A.

Antena3.ro

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close