Antena 3 CNN Politică PNL. Toate tunurile pentru demitere

PNL. Toate tunurile pentru demitere

PNL. Toate tunurile pentru demitere
26 Apr 2007   •   18:46

PNL şi-a stabilit strategia pe care o va urma în campanie. Fără niciun fel de rezervă, liberalii sunt decişi să meargă împotriva lui Traian Băsescu, a declarat Călin Popescu Tăriceanu. Acesta l-a atacat din nou pe preşedintele suspendat. ?România are nevoie de un preşedinte care să unească, nu să dezbine. România nu poate să trăiască în haos. Constituţia nu este facultativă şi nu se interpretează. Traian Băsescu a făcut inovaţii, sancţionate de Curtea Constituţională?. PNL este ultimul partid care şi-a făcut publică strategia pentru referendumul de demitere din 19 mai. Liderii liberali s-au întâlnit joi după-amiază pentru a pune la punct detaliile privind campania electorală. A fost alcătuită o echipă de campanie condusă de ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, secondat de Dan Motreanu.

?Toţi miniştrii, parlamentarii, liderii judeţeni şi locali ai PNL trebuie să participe activ la campanie. România trebuie să îşi aleagă un conducător care să nu îi frâneze dezvoltarea firească. Până acum am asistat la un preşedinte care prin acţiunile sale afectează imaginea României? , a declarat preşedintele PNL.

Campania PNL pentru referendum va începe pe teren începând cu 2 mai. Tăriceanu a precizat că nu ştie şi nu îl interesează ce şi-a propus PSD, pentru că liberalii şi social-democraţii au campanii diferite.

Antena3.ro

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close