x close

Pogea îi ia apărarea lui Udrea. La comisie curge cu plângeri penale

20 Aug 2009   •   17:53
Pogea îi ia apărarea lui Udrea. La comisie curge cu plângeri penale gheorghe pogea

Ministrul Finanţelor sare în apărarea Elenei Udrea. Gheorghe Pogea susţine că instituţia pe care o conduce a trimis adresa de miercuri către comisia care o anchetează pe Elena Udrea din proprie iniţiativă. În tot acest timp, înregistrarea apărută în presă a dus la o avalanşă de plângeri penale.

Miniştrii PD-L încearcă să o susţină cu toate mijloacele pe Elena Udrea. Ministrul Finanţelor, Gheorghe Pogea, i-a luat apărarea colegei sale de partid. ,

Preşedintele comisiei de anchetă, liberalul Ludovic Orban, susţine că poziţia Ministerului Finanţelor s-a schimbat în urma intervenţiei Elenei Udrea.

Tot Elena Udrea este mărul discordiei şi în cazul scandalului declanşat de înregistrarea din comisia parlamentară. Ministrul Turismului a depus plângeri penale împotriva a cinci membri ai comisiei, care apar în înregistrarea audio.

Tot la Parchetul General, Asociaţia Tinerilor cu Atitudine Civică a depus un denunţ împotriva ministrului Udrea. Şi seria plângerilor penale nu s-a oprit aici. Deputatul Alianţei PSD+PC, Aura Vasile, a anunţat, că va depune două plângeri penale, împotriva Camerei Deputaţilor şi a salariaţilor din Ministerul Transporturilor.

Duminică seară, în presă a apărut o înregistrare a discuţiilor din comisia Udrea, printre vorbitori numărându-se Ludovic Orban, Aura Vasile şi Adriana Săftoiu. Aceştia discutau despre modalităţi de a găsi dovezi în sprijinul acuzaţiilor apărute la adresa ministrului Turismului.Antena 3

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati