Antena 3 CNN Politică Pogea îi ia apărarea lui Udrea. La comisie curge cu plângeri penale

Pogea îi ia apărarea lui Udrea. La comisie curge cu plângeri penale

Pogea îi ia apărarea lui Udrea. La comisie curge cu plângeri penale
Sursa foto: gheorghe pogea
20 Aug 2009   •   17:53

Ministrul Finanţelor sare în apărarea Elenei Udrea. Gheorghe Pogea susţine că instituţia pe care o conduce a trimis adresa de miercuri către comisia care o anchetează pe Elena Udrea din proprie iniţiativă. În tot acest timp, înregistrarea apărută în presă a dus la o avalanşă de plângeri penale.

Miniştrii PD-L încearcă să o susţină cu toate mijloacele pe Elena Udrea. Ministrul Finanţelor, Gheorghe Pogea, i-a luat apărarea colegei sale de partid. ,

Preşedintele comisiei de anchetă, liberalul Ludovic Orban, susţine că poziţia Ministerului Finanţelor s-a schimbat în urma intervenţiei Elenei Udrea.

Tot Elena Udrea este mărul discordiei şi în cazul scandalului declanşat de înregistrarea din comisia parlamentară. Ministrul Turismului a depus plângeri penale împotriva a cinci membri ai comisiei, care apar în înregistrarea audio.

Tot la Parchetul General, Asociaţia Tinerilor cu Atitudine Civică a depus un denunţ împotriva ministrului Udrea. Şi seria plângerilor penale nu s-a oprit aici. Deputatul Alianţei PSD+PC, Aura Vasile, a anunţat, că va depune două plângeri penale, împotriva Camerei Deputaţilor şi a salariaţilor din Ministerul Transporturilor.

Duminică seară, în presă a apărut o înregistrare a discuţiilor din comisia Udrea, printre vorbitori numărându-se Ludovic Orban, Aura Vasile şi Adriana Săftoiu. Aceştia discutau despre modalităţi de a găsi dovezi în sprijinul acuzaţiilor apărute la adresa ministrului Turismului.



Antena 3

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close