Antena 3 CNN Politică Ponta: Există un proiect de destructurare a PSD care implică crearea unui nou partid

Ponta: Există un proiect de destructurare a PSD care implică crearea unui nou partid

Ponta: Există un proiect de destructurare a PSD care implică crearea unui nou partid
Sursa foto: victor ponta
25 Feb 2010   •   09:33

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat că există un proiect de destructurare a PSD care implică crearea unui nou partid din grupul independenţilor, scopul fiind sprijinirea actualei puteri, finalitatea urmând a fi alianţa "făţişă" cu PDL sau absorbţia de către PDL.
"Cei care au plecat (din PSD, n.r.) sunt pesoane diferite. Au în comun faptul că există un proiect de destructurare a PSD , un proiect care a început mai demult, nu de ieri de alaltăiaeri, şi de a crea, prin acel grup al independenţilor, un alt partid care să sprijine actuala putere şi care, în final, să ajungă într-o alianţă făţişă, sau poate chiar o absorbţie, cu Partidul Democrat", a declarat Ponta.

El a mai arătat că parlamentarii PSD care au plecat înspre grupul independenţilor au fost "forţaţi" să o facă sau au făcut-o din cauza unor "presiuni" exercitate asupra lor.

"Li s-a forţat mâna. Li s-a spus: ŤHaideţi, veniţi acumť", a arătat Ponta, care a precizat că mulţi dintre cei care au plecat l-au sprijinit pe el la Congresul PSD şi nu pe Mircea Geoană.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Victor Ponta partid de opozitie
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close