Antena 3 CNN Politică Ponta: Geoană nu este supărat că a lăsat datorii, ci că s-a aflat despre ele

Ponta: Geoană nu este supărat că a lăsat datorii, ci că s-a aflat despre ele

Ponta: Geoană nu este supărat că a lăsat datorii, ci că s-a aflat despre ele
Sursa foto: Victor Ponta, Mircea Geoanã
20 Apr 2010   •   12:11

Mircea Geoană nu este supărat de datoriile pe care partidul le are, ci pe faptul că acest lucru s-a aflat în presă, a susţinut marţi, actualul lider PSD, Victor Ponta. El a arătat că nu poate înţelege această percepţie potrivit căreia unul nu a plătit timp de patru ani datoriile, iar altul trebuie să le onoreze în prezent.

?Eu constat cu uimire că domnul Geoană nu este supărat că a lăsat datorii, ci este supărat că aţi aflat dumneavostră despre ele. Or eu nu am înţeles. E o problemă aicea de percepţie. Mie mi se pare că nu am de ce să acund ceva atâta timp, cât este normal şi e legal? a declarat Ponta, la Antena 3.

Preşedintele PSD a apreciat că este normal ca fiecare să plătească ceea ce a consumat.

?Nu a înţeles (Mircea Geoană- n.r.). Pentru că în general cheltui, cel puţin aşa fac eu ca om care întotdeauna am avut salariu, nu am avut niciodată afacerea mea, nu-mi plac speculaţiile. Mi-am plătit întotdeauna chiria, lumina, întreţinerea la apartamentul în care stau. Cum adică să nu plătesc nimic că peste patru ani vine altul în apartament şi plăteşte cheltuielile?? a mai spus Ponta.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Victor Ponta PSD datorii platã
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close