Antena 3 CNN Politică Ponta: Hrebenciuc şi Mitrea au văzut în mine un lider când eu nu vedeam acest lucru

Ponta: Hrebenciuc şi Mitrea au văzut în mine un lider când eu nu vedeam acest lucru

Ponta: Hrebenciuc şi Mitrea au văzut în mine un lider când eu nu vedeam acest lucru
Sursa foto: Foto: Agerpres
20 Apr 2013   •   13:27

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a precizat, sâmbătă, la Congresul partidului, că Viorel Hrebenciuc şi Miron Mitrea, lideri vechi ai PSD, au văzut în persoana sa un lider atunci când nici el nu vedea asta şi le-a mulţumit tuturor celor care l-au susţinut în 2010 pentru a prelua şefia formaţiunii.
   
"Le mulţumesc acum celor care crezut de la început în proiectul pezentat în 2010. Nu am uitat că am fost sprijinit de Ion Iliescu, Adrian Năstase, Liviu Dragnea, Ilie Sârbu, Bunea-Stancu, Constantin Nicolescu, Mircea Cosma, Corina Creţu, Radu Moldovan, Mircea Duşa, Radu Mazăre, Nicuşor Constantinescu... Miron Mitrea şi Viorel Hrebenciu - lideri vechi ai partidului, care au văzut în mine un lider chiar când eu nu vedeam acest lucru - Dragoş Benea, Nicu Bănicioiu, Robert Negoiţă, mai tineri", a spus Ponta, conform Mediafax.
   
El a menţionat că le muţumeşte în special celor care în 2010 nu au fost alături de el, ci de Mircea Geoană, pentru că aşa au crezut că e bine atunci, pentru că au venit alături de echipa de conducere a PSD şi săau bătut pentru partid, câştigând alegerile.
   
"Am învăţat de la Ion Iliescu şi de la alţi înţelepţi că e mai greu să-ţi apropii oamenii şi că e mult mai uşor să-i depărtezi, să-i goneşti. Am făcut bine ă am trecut peste orgoliul meu personal şi peste tendinţa mea tinerească spre confict. Cred că fiecare dintre dumneavostră,, începând în primul rând cu Mircea Geoană, cu toţi ceilalţi pe care v-am convins, reprezintă un câştig pentru partid. Fiecare care rămâne alături de PSD e un câştig, pentru că o echipă puternică înseamană un lider mai puternic", a spus Ponta.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close