Antena 3 CNN Politică Ponta spune că USL s-ar putea rupe în 2016

Ponta spune că USL s-ar putea rupe în 2016

Ponta spune că USL s-ar putea rupe în 2016
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    21 Mar 2013   •   22:19

Premierul Victor Ponta spune că PSD şi PNL se vor despărţi în anul 2016, conform propriei ideologii politice, la finalul actualului mandat parlamentar şi guvernamental. Şeful PSD ar vrea însă o despărţire civilizată.

"Chiar cred că anul acesta va fi un an foarte greu pentru Guvern şi pentru mine ca prim-ministru. Eu îmi iau laude când mărim salarii sau pensii, eu o să-mi iau şi supărările când vin lucrurile rele. Dacă reuşim şi ducem USL şi cuplul ăsta la nivelul la care e acum sau un pic mai jos până la anul, la alegerile prezidenţiale, va fi Crin Antonescu preşedinte, e clar. (...) Condiţiile pentru o despărţire civilizată sunt două, din punctul meu de vedere. Să câştigăm prezidenţialele cu Crin Antonescu şi să ducem guvernarea până în 2016 în termeni cât mai de colaborare", a declarat Victor Ponta.

Declaraţia lui Ponta a fost prezentată în ediţia de joi a emisiunii "100 de minute", de la Antena 3.

În luna ianuarie, premierul Ponta a declarat că nu va candida la alegerile prezidenţiale în 2014, ci îl va sprijini pe Crin Antonescu pentru această funcţie, dar nu a exclus să candideze la Preşedinţie în 2024, când va avea vârsta potrivită pentru postul de şef al statului.












×
Parteneri
Meteorologii au anunțat cât va ține frigul în România!
x close