Antena 3 Politică Ponta: Udrea nu este româncă. Udrea trăieşte în lumea ei, a domnului Băsescu şi a celor foarte bogaţi

Ponta: Udrea nu este româncă. Udrea trăieşte în lumea ei, a domnului Băsescu şi a celor foarte bogaţi

de G.S.    |    21 Ian 2012   •   12:48
Ponta: Udrea nu este româncă. Udrea trăieşte în lumea ei, a domnului Băsescu şi a celor foarte bogaţi
Sursa foto: Foto: INTACT Images
Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat sâmbătă că nu Elena Udrea alege cu cine va fi schimbat Emil Boc în fruntea Guvernulu, ci românii, conform Mediafax.

Victor Ponta a comentat afirmaţia Elenei Udrea, care spunea că a-l schimba pe Emil Boc cu Victor Ponta nu este o soluţie. „Nu mă interesează ce spune Udrea. Cei care vor alege cu cine îl schimbă pe Boc sunt românii, nu Udrea. Udrea nu-i româncă. Udrea trăieşte în lumea ei, a domnului Băsescu şi a celor foarte bogaţi care trăiesc bine furând banii românilor”, a comentat Ponta.

Preşedintele PSD a arătat şi că actuala putere este iresponsabilă, ruptă de realitate.

„Cei de la putere, la ora actuală, pot face orice. Reprezentanţii oficiali, Udrea şi ceilalţi, ca şi reprezentanţii neoficiali de la TVR şi de la Evenimentul Zilei, ne anunţă că dăm bani, că incităm la violenţă. Este ceea ce face orice regim dictatorial în ultimele sale zile. Dar or să plece, de bunăvoie sau de nevoie” a mai declarat Ponta.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close