Antena 3 CNN Politică Ponta vrea să fie ministrul Justiţiei

Ponta vrea să fie ministrul Justiţiei

Ponta vrea să fie ministrul Justiţiei
29 Mai 2007   •   07:48

Vicepreşedintele PSD Victor Ponta a declarat, luni seara, la o emisiune televizată, că şi-ar dori postul de ministru al Justiţiei, în cazul intrării social-democraţilor la guvernare, dar a precizat că preferă ca PSD să mai stea un an în opoziţie, decât un an la guvernare şi patru în opoziţie. "Mi-aş dori să ajung ministru de Justiţie în cazul unei intrări a PSD la guvernare", a spus acesta, citat de Mediafax. Victor Ponta este vicepreşedinte pe domeniul Statul de drept, justiţie şi drepturile cetăţeanului.

Ponta a precizat că PSD îl susţine pe Mircea Geoană pentru postul de premier, dar nu a exclus nici posibilitatea convocării unui Congres pentru susţinerea unei alte persoane. "În PSD, e valabilă susţinerea lui Mircea Geoană pentru funcţia de prim-ministru, cum susţineam şi în 2004. Dar poate fi şi un congres şi să decidem că putem susţine pe altcineva", a spus Ponta.

Vicepreşedintele social-democrat a declarat că nu ar vrea un an la guvernare şi patru ani de opoziţie. "N-aş vrea un an la guvernare şi apoi patru ani în opoziţie, mai bine mai stăm un an în opoziţie", a mai spus el.

Ponta a mai menţionat şi că România are nevoie de "un guvern de un an, care să se ocupe de votul uninominal, să facă alegerile europarlamentare, să organizeze summitul NATO şi să absoarbă fonduri europene", informează Mediafax.

Antena3.ro

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close