Antena 3 CNN Politică Postare năucitoare a unui deputat PNL: "Le cer celor de la Huawei să înceteze orice tentativă de intimidare". Reacția companiei

Postare năucitoare a unui deputat PNL: "Le cer celor de la Huawei să înceteze orice tentativă de intimidare". Reacția companiei

Postare năucitoare a unui deputat PNL: "Le cer celor de la Huawei să înceteze orice tentativă de intimidare". Reacția companiei
22 Noi 2019   •   17:43

Update: Compania Huawei a reacționat la acuzațiile deputatului PNL.

"Huawei dorește să își exprime profunda îngrijorare în urma luării la cunoștință a mesajului postat de dl. deputat Pavel Popescu pe contul său de Facebook, în seara zilei de 21 noiembrie, mesaj în care s-au făcut referiri directe la companie. Huawei se declară suprinsă că domnul Popescu a fomulat astfel de declarații controvesate acum, ca și în trecut.  

Compania noastră are o politică de toleranță zero față de un astfel de comportament precum cel descris de domnul deputat Pavel Popescu. Mai mult, Huawei a implementat standarde stricte de etică și conformitate, respectate de toți angajații și partenerii de afaceri.

Cu această ocazie, reprezentanții Huawei i-au solicitat oficial domnului deputat Pavel Popescu realizarea unei întâlniri de clarificare  a aspectelor ridicate în cadrul postării sale, ca și a oricărei alte preocupări legate de activitatea companiei. Intenția noastră este să prevenim ca informații incorecte să ajungă în spațiul public. 
Dorim să îi informăm și să îi asigurăm pe cititorii dumneavoastră de transparența și deschiderea deplină a Huawei pentru dialog cu orice parte interesată", se arată în mesajul companiei. 

Un deputat PNL, Pavel Popescu, este autorul unui mesaj năucitor pe contul său de Facebook. Acesta acuză compania chineză Huawei de tentative de intimidare.

"Amintesc firmei Huawei că sunt un ales, demnitar al statului român. Le solicit să înceteze orice tentativă de intimidare directă sau indirectă la adresa mea. Dacă au ceva de discutat, să mă contacteze direct. P.S. În urma unei erori/editări am șters mesajul. Îl reiterez", a scris acesta, pe Facebook. 

Contactat de HotNews.ro, Pavel Popescu a spus că este vorba despre "mesaje indirecte, interesandu-se de interesele mele pe subiectul 5G". "Și da, am interese: securitatea cetățenilor români în contextul unei schimbari majore după implementarea acestei tehnologii", a mai spus Popescu. Acesta a precizat că va verifica "dacă superiorii lor știu acest lucru".

×
Subiecte în articol: Huawei
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close