Antena 3 CNN Politică Predoiu va prezenta Guvernul din umbră al PDL, "un mix de tinereţe şi competenţă consacrată"

Predoiu va prezenta Guvernul din umbră al PDL, "un mix de tinereţe şi competenţă consacrată"

Predoiu va prezenta Guvernul din umbră al PDL, "un mix de tinereţe şi competenţă consacrată"
Sursa foto: Foto: Agerpres
22 Sep 2013   •   18:45
Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu anunţă, pe Facebook, că Guvernul din umbră al PDL, pe care îl va prezenta luni, va fi "un mix de tinereţe şi competenţă consacrată" şi va da "soluţii noi pentru probleme vechi, nu ale politicienilor, ci ale cetăţenilor şi companiilor".
"Cătălin Predoiu, prim-vicepreşedintele PDL şi premierul din umbră al României, a anunţat într-o postare pe facebook că luni, 23 septembrie, va prezenta componenţa guvernului său, alternativă la USL.Conferinţa de presă va avea loc la sediul PDL din strada Valter Mărăcineanu, nr. 1-3, începând cu ora 13:00", informează PDL, conform Mediafax.
Predoiu susţine că Guvernul său din umbră va fi "un mix de tinereţe şi competenţă consacrată".
"Mâine (luni, n.r.) voi prezenta guvernul alternativă al PDL. Un mix de tinereţe şi competenţă consacrată caută şi va da soluţii noi pentru probleme vechi, nu ale politicienilor, ci ale cetăţenilor şi companiilor, problemele care le fură timp din viaţă. Vă propunem un concept nou, european, de guvernare autentic de centru dreapta: profesionistă, bazată pe proiecte solide şi argumentate, asumată, condusă de principii, nu de cifrele din sondaje şi de interese clientelare. Un concept de guvernare în autentic interes public, pentru ca societatea românească sa redevină o societate normală, care recompensează valoarea autentică, solidară, împăcată cu ea însăşi. Nu vrem doar să fim mai buni decât actuala putere. Vrem să fim cu adevarat buni, necesari României şi ne vom strădui să convingem prin fapte", scrie Predoiu.
 

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close