Antena 3 CNN Politică Premierul Ponta, despre varianta Silaghi la Transporturi: "Eu ştiu că a fost achitat"

Premierul Ponta, despre varianta Silaghi la Transporturi: "Eu ştiu că a fost achitat"

Premierul Ponta, despre varianta Silaghi la Transporturi: "Eu ştiu că a fost achitat"
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    16 Iul 2013   •   07:22

Premierul Victor Ponta nu ar respinge candidatura lui Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor, pentru că liberalul nu are probleme cu Justiţia, după ce a fost achitat în primă instanţă.

 
Întrebat dacă va numi un ministru care a avut probleme cu justiţia, Victor Ponta a declarat că, din moment ce a fost achitat, Ovidiu Silaghi nu are probleme cu justiţia, ci cei care l-au acuzat au probleme. 
 
"Eu ştiu că a fost achitat. Dacă dvs consideraţi că e o problemă achitarea... Problemă are cel care a acuzat. (...) De acuzat putem fi toţi acuzaţi", a explicat premierul Ponta.

Şeful Executivului spune că dacă ar ţine cont numai de acuzări, Guvernul ar fi făcut de procurori.

Liberalii stabilesc astăzi cine va prelua Ministerul Transporturilor, după de demisia lui Relu Fenechiu. Ovidiu Silaghi are cele mai mari şanse de a ocupa fotoliul de ministru, după ce, în primul guvern Ponta a deţinut acest post. 

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a fost condamnat, vineri, de instanţa supremă, la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul "Transformatorul", iar fratele acestuia, Lucian, a primit o pedeapsă tot de cinci ani de închisoare cu executare, decizia nefiind definitivă.

×
Subiecte în articol: Relu Fenechiu Ovidiu Silaghi
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close