Antena 3 CNN Politică Premierul Ponta, în prima şedinţă de Guvern în noua formulă: Nu am ce reproşa miniştrilor PNL

Premierul Ponta, în prima şedinţă de Guvern în noua formulă: Nu am ce reproşa miniştrilor PNL

Premierul Ponta, în prima şedinţă de Guvern în noua formulă: Nu am ce reproşa miniştrilor PNL
Sursa foto: Foto: Intact Images
26 Feb 2014   •   16:35

Primul ministru Victor Ponta a declarat, la începutul primei şedinţe de guvern în noua formulă, că regretă că miniştrii PNL s-au retras şi că nu are ce să le reproşeze. Liderul PSD a precizat înţelege disciplina de partid, dar a punctat că guvernarea este întotodeauna mai importantă decât această disciplină

Guvernul s-a reunit, miercuri, în şedinţă, în noua formulă în care posturile de ministru eliberate de PNL sunt ocupate, interimar, de către miniştrii PSD, informează Mediafax.

Şedinţa de guvern, programată iniţial pentru ora 12.00, a fost amânată pentru ora 16.00, până când decretele de numire a miniştrilor interimari pe posturile eliberate de PNL au fost semnate de preşedintele Traian Băsescu şi publicate în Monitorul Oficial.

Pentru posturile de ministru eliberate de PNL, miniştrii interimari sunt: Dan Şova -Transporturi, Nicu Bănicioiu-Sănătate, Robert Cazanciuc-Relaţia cu Parlamentul, Rovana Plumb-Ape, Doina Pană-Muncă, Mihnea Costoiu-Cultură, Titus Corlăţean-Românii de Pretutindeni.

Liderii PNL au decis, marţi seară, ieşirea liberalilor de la guvernare.

×
Subiecte în articol: sedinta guvern Victor Ponta PNL
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close