Antena 3 CNN Politică Președinta Ungariei a ieșit la alergat în Parcul Central din Cluj-Napoca: "Un început de zi activ în Kolozsvár"

Președinta Ungariei a ieșit la alergat în Parcul Central din Cluj-Napoca: "Un început de zi activ în Kolozsvár"

Președinta Ungariei, Katalin Novak, a alergat în această dimineață prin Parcul Central din Cluj -Napoca. Aceasta a postat o pe pagina de Facebook, însoțită de mesajul "Un început de zi activ în Kolozsvár".

Președinta Ungariei a ieșit la alergat în Parcul Central din Cluj-Napoca: "Un început de zi activ în Kolozsvár"
Sursa foto: Facebook/ Novak Katalin
de Mia Lungu    |    20 Mai 2022   •   13:06

Președinta Ungariei se află într-o vizită privată în România, fiind invitată mâine la un eveniment cultural din Alba Iulia.

Noul președinte al Ungariei va participa la dezvelirea statuii principelui Gabor Bethlen, unul dintre principii reformiști ai Transilvaniei din secolul al XVII-lea, în centrul municipiului Alba Iulia.

Ea s-a întâlnit ast[zi cu liderul UDMR, Kelemen Hunor.

"Astăzi l-am cunoscut pe Kelemen Hunor, președintele UDMR, viceprim-ministrul României. În calitate de Președinte al Republicii, consider o prioritate reprezentarea întregii populații maghiare, așa că pentru mine nu există nicio diferență în ceea ce privește dacă cineva locuiește aici sau dincolo de graniță. Maghiarii sunt maghiari, punct", scrie pe Facebook Novak Katalin.

Vizita a fost menționată și de liderul UDMR, Kelemen Hunor.

"Toate drumurile duc în Transilvania. Dumnezeu l-a adus pe președintele Republicii Ungare la Cluj", a scris pe contul său de Facebook Kelemen Hunor.

Novak a aterizat ieri la Cluj-Napoca. Ea a fost întâmpinată de Vákár István, vicepreședintele Consiliului Județean Cluj.

×
Subiecte în articol: Katalin Novak Parcul Central Cluj-Napoca
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close