Antena 3 CNN Politică Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu: „Moțiunea de cenzură nu trece. E mai ușor să strânzi semnături, decât să convingi parlamentari să voteze”

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu: „Moțiunea de cenzură nu trece. E mai ușor să strânzi semnături, decât să convingi parlamentari să voteze”

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu: „Moțiunea de cenzură nu trece. E mai ușor să strânzi semnături, decât să convingi parlamentari să voteze”
25 Sep 2019   •   11:26

 Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, spune că moţiunea de cenzură pe care intenţionează să o depună Opoziţia nu va trece, el susţinând că este mult mai uşor să strângi semnături decât să convingi parlamentari să fie în sală şi să voteze.

"Moţiunea nu trece! În următoarele zile vom asista cum opoziţia formată din cinci partide se va strădui să treacă o moţiune de cenzură. Ca de obicei, nu au niciun program de guvernare, nici măcar o schiţă, un minim proiect în situaţia (puţin probabilă) în care vor ajunge la guvern. Ştie cineva care e propunerea lor de prim-ministru?! Nu! Tot ce vor e să dărâme şi atât! Îmi este greu să înţeleg cum vor decurge întâlnirile între: Orban, Barna, Ponta, Tomac şi Hunor, oameni cu viziuni diferite, unii de stânga, alţii de dreapta, fără niciun program de guvernare. Fără niciun plan", a scris Marcel Ciolacu, miercuri, pe Facebook.

El nu crede că va trece de Parlament "nici această moţiune de cenzură".

"Oricâte perdele de fum vor mai ridica în perioada următoare, un lucru e sigur: să strângi semnături e mult mai uşor decât să convingi parlamentari să fie în sală şi să voteze", a mai scris Ciolacu.

×
Subiecte în articol: motiunea de cenzura Marcel Ciolacu
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close