Antena 3 CNN Politică Preşedintele se întoarce la Cotroceni

Preşedintele se întoarce la Cotroceni

Preşedintele se întoarce la Cotroceni
23 Mai 2007   •   15:24

Preşedintele României a făcut un anunţ surpriză: evenimentul de preluare a funcţiei de şef de stat are loc miercuri, la ora 19.00, la Palatul Cotroceni, şi nu joi, cum fusese programat. Vă reamintim că marţi, Clubul Român de Presă a recomandat mass-media române ca, în semn de protest faţă de agresarea unei ziariste de la Antena 3, să nu facă relatări de la acest moment. Trustul Intact a decis să se alăture acestui protest. Ca atare, Antena 3 nu va transmite de la Palatul Cotroceni momentul revenirii preşedintelui Traian Băsescu în funcţie, chiar dacă Preşedinţia a schimbat brusc ziua revenirii.

Rezultatele referendumului validate
Curtea Constituţională a validat miercuri rezultatele referendumului de sâmbătă. Curtea a primit marţi după-amiază toate datele de la Biroul Electoral Central. 74,48% dintre români au votat împotriva demiterii lui Traian Băsescu. Parlamentul a luat act de faptul că preşedintele suspendat se poate întoarce la Cotroceni.

În acelaşi timp, interimatul lui Nicolae Văcăroiu încetează după publicarea deciziei în Monitorul Oficial. Traian Băsescu a fost suspendat din funcţie pe 19 aprilie.

Antena3.ro

×
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close