x close

PREZIDENȚIALE 2019. Theodor Paleologu: Pleaşca lui Iohannis se numeşte Liviu Dragnea

24 Noi 2019   •   23:31
PREZIDENȚIALE 2019. Theodor Paleologu: Pleaşca lui Iohannis se numeşte Liviu Dragnea Foto: Theodor Paleologu/Facebook

Rezultatul alegerilor prezidenţiale nu reprezintă o surpriză, iar "pleaşca" lui Klaus Iohannis se numeşte Liviu Dragnea, a afirmat Theodor Paleologu, candidat din partea PMP în primul tur al alegerilor prezidenţiale.

"Rezultatul de astăzi pentru mine nu reprezintă absolut nicio surpriză, este exact ce mă aşteptam să se întâmple, şi anume un rezultat zdrobitor, dar e vorba de un vot împotrivă, nu un vot pentru Iohannis. Sunt rezultate comparabile cu cele din 2000, Iliescu-Vadim sau din 2017, în Franţa. Sunt cifre comparabile, 66% la 33%. Este vorba de un vot de respingere masiv. Pleaşca domnului Iohannis se numeşte Liviu Dragnea şi, evident, pupila dânsului, Viorica Dăncilă, cel mai slab candidat pe care l-a avut vreodată PSD. Pe de altă parte, relevă în declaraţiile celor doi tonul războinic. Domnul Iohannis a vorbit despre un război care continuă, iar doamna Dăncilă despre ură şi răzbunare. Or, ar trebui să se uite în oglindă când vorbeşte de ură şi dezbinare pentru că dânsa a semănat foarte multă ură şi dezbinare în societatea românească, continuând în acest fel politica iresponsabilă a mentorului său, Liviu Dragnea", a declarat Paleologu, la Digi 24.

Preşedintele Klaus Iohannis a câştigat un al doilea mandat la Palatul Cotroceni, învingând candidatul PSD, Viorica Dăncilă, potrivit exit-poll-urilor anunţate la închiderea urnelor de institutele acreditate de Biroul Electoral Central.

Sursă: Agerpres

Citeşte mai multe despre:

Theodor Paleologu prezidentiale 2019
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati