Antena 3 CNN Politică PRM îi dă în judecată pe Băsescu şi Macovei

PRM îi dă în judecată pe Băsescu şi Macovei

PRM îi dă în judecată pe Băsescu şi Macovei
27 Apr 2007   •   14:16

Deputatul PRM, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat vineri, la Deva, că mai mulţi senatori şi deputaţi ai partidului său sunt dispuşi să-i dea în judecată pe preşedintele Traian Băsescu şi pe fostul ministru al Justiţiei, Monica Macovei, pentru acuzele făcute împotriva parlamentarilor atunci când s-a discutat proiectul de lege referitor la sprijinirea producătorilor autohtoni de bere.

?Ne-au făcut pe toţi parlamentarii mafioţi, oameni care aparţin de anumite grupuri de interese şi care votează legi pentru infractori. De la doamna ministru Macovei aveam pretenţii foarte mari. A fost ministru al Justiţiei şi ştie că nu poate acuza fără probe. Vom merge în instanţă să ne arate şi nouă care sunt probele, dacă nu, să plătească?, a spus deputatul PRM.

Cererea de chemare în judecată va fi depusă în cursul săptămânii viitoare, iar parlamentarul PRM nu a exclus solicitarea unor despăgubiri morale, precizând însă că nu are nevoie de banii celor doi. În opinia deputatului Lia Olguţa Vasilescu, în perioada de suspendare a preşedintelui Băsescu ar trebui redeschis şi dosarul ?Flota?, despre care parlamentarul PRM afirmă că se va prescrie în luna septembrie a acestui an.

Rompres

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close